Shipping policy

BEZORG- EN MONTAGEDIENST

Wist u dat Meinema Projectinrichting een eigen bezorg- en montagedienst heeft? Als u een prachtig product bij ons heeft besteld wilt u natuurlijk dat hier extra zorgvuldig mee omgegaan wordt. Dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom komen onze deskundige en vriendelijke bezorgers graag uw bestelling persoonlijk bij u afleveren.

EIGEN BEZORGING IN STAPPEN
Benieuwd hoe eigen bezorging in zijn werk gaat en welke stappen er gevolgd worden? Bekijk dan hieronder hoe een levering met onze eigen bezorgdienst er stapsgewijs uitziet. 

BEZORGING OP VERDIEPING
Wij bezorgen uw bestelling op elke gewenste verdieping. Bij het maken van een bezorgafspraak zullen we u vragen of er een lift aanwezig is en wat de eventuele afmetingen daarvan zijn. Mocht uw bestelling niet in de lift passen dan overleggen we met u of we deze via de trap kunnen leveren (als het gewicht en afmeting van de bestelling dit toelaat). Indien dit niet het geval is regelen we graag een liftservice voor u. De kosten die hieraan verbonden zijn bedragen 150,- euro en dienen vooraf aan Meinema Projectinrichting voldaan te worden.

Het is niet mogelijk om zelf een liftservice te regelen. Indien u dit toch wilt, leveren wij bij u voor de deur en bent u zelf verantwoordelijk voor het verplaatsen en monteren van het meubel. Als u twijfelt of levering met liftservice nodig is, kunt u contact opnemen met de klantenservice. Meinema Projectinrichting behoudt zich het recht om een levering alsnog met liftservice in te plannen als de situatie daarom vraagt. Dit zal op voorhand altijd met de klant besproken worden, maar de inschatting van Meinema Projectinrichting is hierin altijd leidend.

LEVERTIJD
Bij alle producten in onze webshop staat een indicatieve levertijd aangegeven. Een deel kunnen we uit voorraad leveren maar het kan ook zijn dat het product eerst moet worden besteld bij één van onze toeleveranciers. Bij producten die geleverd worden met onze eigen bezorgdienst nemen wij van tevoren contact met u op om een bezorgafspraak te maken..


BESTELLING OPHALEN
We bezorgen graag zelf uw bestelling, maar natuurlijk is het ook mogelijk om uw grotere meubels uit ons magazijn op te halen. Tijdens het bestelproces kunt u dit aangeven. Vervolgens laten wij u weten wanneer uw bestelling klaar staat, zodat u een moment kunt kiezen waarop u langs kunt komen.

UITZONDERING: WADDENEILANDEN
Woont u op de Waddeneilanden en wilt u graag uw producten aanschaffen bij Meinema Projectinrichting? De klantenservice helpt u graag verder om de mogelijkheden met u te bespreken.